Profile

Join date: Jun 4, 2022

About

A szombati Magyarország–Anglia Nemzetek Ligája mérkőzés kapcsán a korábbi, 35-szörös válogatott labdarúgót, az angol Plymouth és a Hull City volt játékosát, Halmosi Pétert kérdeztük, mint a Nemzeti Sport szakértőjét.


Magyarország-Anglia: élő közvetítés 2022. június 04


🔴LIVE LINK▶️ https://tinyurl.com/England-vs-Hungary-Live


🔴LIVE LINK▶️ https://tinyurl.com/England-vs-Hungary-Live
„Szerintem Anglia a legnehezebb ellenfél. A német és az olasz csapat is a világ legjobbjai közé sorolható, még akkor is, ha mindenkinél akadnak hullámvölgyek, de egyik találkozón sem mi leszünk az esélyesek” – beszélt a Nemzeti Sportnak a magyar válogatott Nemezetek Ligája csoportjáról Halmosi Péter.


Olvasóink már megszokhatták, hogy a magyar labdarúgó-válogatott mérkőzései előtt összeállíthatják a kezdőcsapatunkat. A szombati, Anglia elleni meccset megelőzően Ön kiket küldene pályára a Puskás Arénában? Szavazzon!


A magyar labdarúgó-válogatottra kizárólag a világelithez tartozó riválisok várnak a Nemzetek Ligája élvonalában, amelynek első fordulójában ...

UEFA Nations League meccselőzetes Magyarország v Anglia 2022. június 4., a legújabb hírek, az egymás elleni eredmények és az utolsó öt meccs alakulása. fghjghjfgh

LIVE@!!Magyarország Anglia élő közvetítés online 2022. június 04

More actions